Over mij

Kennismaken

Ik ben Annemarie van den Berg-Nap (1976),  journalist (CHE) en cultureel antropoloog (UU). Januari 2018 ben ik begonnen met mijn eigen tekstbureau. Daarvoor heb ik zo’n 15 jaar gewerkt als communicatieadviseur en redacteur voor goede doelen en de zorg. De liefde voor deze sectoren bleef, maar wel in een andere rol. Want schrijven is mijn grote passie.

Wil je me beter leren kennen? Op lachomjezelf.nl houd ik een persoonlijk blog bij.

Ambachtelijk werk

Goede teksten schrijven is in mijn ogen ambachtelijk werk. Het is zoeken, spelen, schrappen, toevoegen. Net zolang tot een tekst klopt. Want een kloppende tekst leest vloeiend, maakt nieuwsgierig èn zet je in beweging.

Voor wie?

Zulke teksten schrijf ik graag voor maatschappelijk betrokken organisaties, zoals goede doelen en levensbeschouwelijke organisaties. Ook schrijf ik journalistieke artikelen (portretten, interviews, achtergrondverhalen) voor magazines en blogs.

Aanbevelingen

“Wat een verademing om met Annemarie samen te kunnen werken. Snel, secuur en met veel gevoel voor stijl en toon handelt ze opdrachten af. Heerlijk om klussen met een gerust hart door te kunnen schuiven.”

Suzanna Blackmore, Senior Communications Officer Tearfund

“Annemarie is betrokken, neemt initiatief, kritisch als het nodig is en ze voelt de doelgroep waarvoor ze schrijft goed aan.”

Marieta van Driel, eindredacteur Lazarus.nl

Voor meer referenties en/of aanbevelingen, zie mijn linkedin pagina.