Schrijfdag

Eens per jaar organiseer ik een kleinschalige inspiratiedag voor schrijfliefhebbers onder de naam: Bourgondische Schrijfdag in de Betuwe.

Wat houdt de Bourgondische Schrijfdag in?

De Bourgondische Schrijfdag in de Betuwe is ontstaan vanuit mijn wens om een sfeervolle en kleinschalige schrijfworkshop aan te bieden voor schrijfliefhebbers. Een dag die echt voelt als ‘een cadeautje aan jezelf’, zoals een eerdere deelnemer zo treffend omschreef.

Voor wie is de Bourgondische Schrijfdag?

De drempel is laag;  iedereen die houdt van schrijven, of het nu in een dagboek is, of in je professionele leven, is van harte welkom! De nadruk van de Bourgondische Schrijfdag in de Betuwe ligt op de inspiratie, zodat jouw schrijfvlammetje weer stevig gaat branden!

Programma?

Je volgt – op ontspannen wijze – een dagvullend programma met daarin inspiratiesessies afgewisseld met blokken waarin je zelfstandig aan de slag gaat. Je neemt hiervoor eigen teksten mee (instructie hiervoor krijg je bij je aanmelding). Daarnaast is er volop gelegenheid voor uitwisseling, gezelligheid, en evt. een lunchwandeling in de prachtige omgeving.

Wanneer?

De dag vindt (bij voldoende aanmeldingen) plaats op zaterdag 13 mei 2023 in het pittoreske Buren. De dag start om 9.30 uur en eindigt om 16.30 uur. Voor 99,- incl. kun je erbij zijn! (dat is inclusief een vegetarische lunch, koffie/thee en lekkers).

Aanmelden?

Klinkt dit als muziek in je oren? Zie jij jezelf al zitten in de boomgaard met pen en papier? Stuur me dan een berichtje via: info@tekstbureau-annemarie.nl o.v.v. Schrijfdag, dan houd ik je op de hoogte van de eerstkomende editie.

Heb je nog vragen?

Stel ze gerust via: info@tekstbureau-annemarie.nl, o.v.v. schrijfdag, dan reageer ik hier zo snel mogelijk op.

Schrijfdag in de Betuwe