Schrijfdag

Eens per jaar organiseer ik een kleinschalige inspiratiedag voor schrijfliefhebbers onder de naam: Bourgondische Schrijfdag in de Betuwe.

Wat houdt de Bourgondische Schrijfdag in?

De Bourgondische Schrijfdag in de Betuwe is ontstaan vanuit mijn wens om een sfeervolle en kleinschalige schrijfworkshop aan te bieden voor schrijfliefhebbers. Een dag die echt voelt als ‘een cadeautje aan jezelf’, zoals een eerdere deelnemer zo treffend omschreef. Natuurlijk kun je schrijfworkshops volgen in tl-verlichte zaaltjes of via zoom. Daar steek je vast ook een hoop op. Maar schrijven is in mijn ogen een beetje magie. En waar kun je die dosis magie en inspiratie nu beter vinden dan in een prachtige natuurrijke omgeving met een flinke dosis persoonlijke aandacht?

Voor wie is de Bourgondische Schrijfdag?

De drempel is laag;  iedereen die houdt van schrijven, of het nu in een dagboek is, of in je professionele leven, is van harte welkom! De nadruk van de Bourgondische Schrijfdag in de Betuwe ligt op de inspiratie, zodat jouw schrijfvlammetje weer stevig gaat branden!

Schrijfdag in de Betuwe

Programma?

Je volgt – op ontspannen wijze – een dagvullend programma met daarin een warming-up, twee inspiratiesessies en twee blokken waarin je zelfstandig aan de slag gaat. Je neemt hiervoor eigen teksten mee (instructie hiervoor krijg je bij je aanmelding). Tussendoor is er volop gelegenheid voor gezelligheid, ontmoeting en evt. een lunchwandeling in de prachtige omgeving.

Wanneer?

De dag vindt (bij voldoende aanmeldingen) plaats op zaterdag 21 mei 2022 in het pittoreske Buren. De dag start om 9.30 uur en eindigt om 16.30 uur. Voor 99,- incl. kun je erbij zijn! (dat is inclusief bourgondische lunch, koffie/thee/lekkers).

Aanmelden?

Klinkt dit als muziek in je oren? Zie jij jezelf al zitten in de boomgaard met pen en papier? Stuur me dan een berichtje via: info@tekstbureau-annemarie.nl o.v.v. Schrijfdag, dan houd ik je op de hoogte van de eerstkomende editie.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust via: info@tekstbureau-annemarie.nl, o.v.v. schrijfdag, dan reageer ik hier zo snel mogelijk op.